• Manuele Therapie: Is het in uw rug geschoten?
  • Geriatriefysiotherapie: Bang om te vallen?
  • Geriatriefysiotherapie: Moeite om op te staan uit uw stoel?
  • Oedeemfysiotherapie: Pijn of vocht in uw arm na een operatie?
  • Manuele Therapie: Wakker worden met een stijve nek?

Vacature: Sportfysiotherapeut | ZorgSaam Nijverdal – Hellendoorn

ZorgSaam is een moderne en innovatieve fysiotherapiepraktijk gevestigd in Nijverdal en Hellendoorn. Wij zijn op zoek naar een sportfysiotherapeut ter versterking van ons enthousiaste team, bestaande uit 11 fysiotherapeuten. Werk jij graag samen in een team met verschillende specialisaties en de disciplines (sport)podotherapie en (sport)diëtiek? Spreekt het je aan om te werken met regionale (top)sporters? Heb jij, net zoals wij, passie voor het vak en denk je graag in kansen en mogelijkheden? Dan is deze vacature iets voor jou! 

De vacature
Wegens de verhuizing van onze huidige sportfysiotherapeut zijn wij per 1 september op zoek naar een nieuwe collega. Jouw werkzaamheden bestaan naast het onderzoeken en behandelen van patiënten met uiteenlopende sport gerelateerde bewegingsproblemen uit het begeleiden en adviseren van sportteams, het geven van voorlichtingen en lezingen aan sporters en het testen en meten van individuele sporters en sportteams.

Fysiotherapie ZorgSaam heeft reeds diverse samenwerkingsverbanden met verschillende sportverenigingen in de regio. Jij krijgt energie van het uitbreiden van ons netwerk van medisch specialisten en sporters. Tevens werk je als sportfysiotherapeut nauw samen met de binnen ZorgSaam aanwezige disciplines: fysiotherapeuten, manueel therapeuten, (sport)diëtist, (sport)podotherapeut en de verkoopadviseurs van ZorgSaam Lopers Company.

Kennis en vaardigheden
- Jij hebt een afgeronde opleiding fysiotherapie en een Master sportfysiotherapie (eventueel 3e jaars i.o.)
- Je bent een teamspeler, je wilt kwaliteit leveren en hebt aantoonbare affiniteit met sport
- Jij denkt graag out of the box, bent ondernemend, initiatiefrijk en je denkt in kansen en mogelijkheden
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een echte verbinder

Wat bieden wij?
- Je mag werken in twee vernieuwde locaties waarin alle faciliteiten aanwezig zijn om (top)sporters uitgebreid te kunnen onderzoeken en te behandelen d.m.v. videoanalyse, echografie, vliegwieltraining, shockwave, ruime oefenzalen en tevens de mogelijkheid om buiten op kunstgras revalidaties te verzorgen
- Wij bieden veel vrijheid om jouw specialisatie maximaal te ontplooien 
- Om innovatief te blijven en onze kwaliteit te blijven garanderen is er veel ruimte voor persoonlijke groei, coaching en bijscholing. Tevens houden wij maandelijks een klinische les om de interne kwaliteit hoog te houden
- Er zijn al samenwerkingsverbanden met regionale sportverenigingen
- Jij bent betrokken in de medische begeleiding van het VolkerWessels-Merckx Cycling team, o.a. het afnemen van periodieke fitheidstesten
- Het salaris is marktconform en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- En minstens zo belangrijk: je komt in een heel gezellig en collegiaal team waar humor zeer gewaardeerd wordt.

Enthousiast geworden?
Stuur dan jouw CV en motivatie voor 30 mei 2017 (verlengd tot 30 juni) naar Rob Alferink, 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Rob Alferink via 0548-615889. 

Extra informatie over ZorgSaam Hellendoorn - Nijverdal
ZorgSaam is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. In Nijverdal vormen wij samen met een huisartsenpraktijk het “Medisch Centrum ZorgSaam”. Ons pand in Hellendoorn is gevestigd op het sportpark de Voordam en tevens delen wij hier het pand met de sportwinkel ZorgSaam Lopers Company, waar (hard-) lopers terecht kunnen voor aankoop van schoenen met een specialistische loopanalyse.

Onze vestigingen beschikken over ruime oefenzalen, echografie, shockwave en vliegwieltraining. Wij werken graag in een laagdrempelige en open sfeer, waar kwaliteit en aandacht voor de patiënt altijd voorop staat! 

Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.zorgsaamnijverdal.nl en www.zorgsaamloperscompany.nl

 

AANMELDEN

 

0548-615889

Aub bellen tussen 8.00 -17.00 uur 

AANMELDEN

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag 7.30 - 20.00 uur
Dinsdag 7.30 - 20.00 uur
Woensdag 7.30 - 20.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur

Nieuws

Het einde van het jaar is een goed moment om uw...
Dinsdag 19 december verzorgt Ekelenkamp Verzekering...
Het einde van het jaar is in zicht. Dit is ook de tijd...
Locatie Nijverdal: Godfried Bomansstraat 32 | 7442 TH Nijverdal | 0548-615889 | AGB code: 04-024359 | KvK: 56735421 | fysiotherapie@zorgsaamnijverdal.nl
Locatie Hellendoorn: Koemaste 2C | 7447 AV | Hellendoorn | 0548-615889
 
Design: sanderontwerpen.nl